Kosovë-Maqedoni, marrëveshje për njohjen e patentave

71

Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje për njohjen reciproke të patentë shoferëve.

Sot është nënshkruar marrëveshja për njohjen reciproke të patentë shoferëve ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë.

Kjo marrëveshje është mundësi e mirë për të dy shtetet, pasi rritet besueshmëria për dokumentacionet përkatëse dhe u ofrohet qytetarëve komoditet më i madh.