Krijohet Qendra Kombëtare për Librin dhe Leximin

138

Shqiperia, njesoj si Franca, Italia dhe jo vetem, do te kete nje institucion te dedikuar per politikat e programet e Librit, Leximit, Krijimtarise, Edukimit permes Emancipimit te Mendjes!

Qeveria ka firmosur vendimin për krijimin e Qendrës Kombëtare për Librin dhe Leximin

Synimi është ngritja e një networku për nxitjen e leximit, krijimtarisë dhe promovimin e bibliotekave në vend

PO.AL