Krishtlindja/ Besimtarët e krishterë festojnë lindjen e Jezus Krishtit

145

Besimtarët e Krishterë festojnë këtë të martë lindjen e Jezus Krishtit.

Për të Krishterët, Jezusi është biri i Perëndisë dhe Shpëtimtari.

Krishtlindja u festua në Tiranë dhe rrethe

Krishtlindja simbolizon ardhjen e Dritës në botë dhe lindjen e një shprese të re.

Po.al ju uron gëzuar Krishtlindjen!