Kryhet për herë të parë ndërhyrja e rrallë në Spitalin e Korçës (Foto)

52

Për herë të parë në spitalin rajonal të Korçës u realizua një intervent i ndërlikuar nëpërmjet endoskopisë së hundës.

Mjekët e shërbimit ORL, doktor, Tedi Minarolli dhe doktor Alfred Robo po mundësojnë ndërhyrje me metoda të avancuara në këtë spital rajonal, duke siguruar shërbime me standard të lartë, afër vendbanimit për qytetarët.

Endoskopia e hundës është një procedurë me të cilën është e mundur që të ekzaminohen me saktësi sipërfaqet e brendshme të zgavrës së hundës. Endoskopia është metodë moderne që aplikohet në kirurgji.