Kryqi i Kuq Gjerman, donacion për shëndetësinë në Fier

401

Ky donacion, i përbërë nga pajisje e materiale të ndryshme spitalore, ushqime, materiale hotelerie etj, do të shpërndahet në qendra shëndetësore, në Spitalin Rajonal Fier, në shtëpinë e të moshuarve dhe qendrën “Horizont”, duke synuar përmirësimin e kushteve dhe rritjen e cilësisë së shërbimit shëndetësor. Ky është donacioni i dytë që vjen nga Kryqi i Kuq Gjerman për sektorin e shëndetësisë Fier. Donacioni i parë u përfitua vetëm pak muaj më parë dhe ky bashkëpunim do të vazhdojë.

13516277_947040998740478_250789084096397445_n 13528805_947041035407141_3484060706219624168_n 13516454_947040932073818_5419540942550209062_n 13537621_947040978740480_8339866862487710823_n