“Kur sunduesit grinden”, libri më i ri i Ismail Kadare

449

Ismail Kadare ka vendosur të vijë me një libër të ri në Panairin e Librit 2018. “Kur sunduesit grinden” titullohet libri dhe është një ese e gjatë rreth misterit të telefonimit Pastërnak-Stalin.

Biseda e menduar që është realizuar në vitin 1934 ka qënë gjithnjë e rrethuar me mister.

Ky libër pritet të jetë ndër më të shiturit e Panairit.