Kush janë qarqet më punëtore në Shqipëri?

74
Sipas shifrave të INSTAT, rezulton se Korça, Dibra dhe Berati janë qarqet që kanë njerëzit më punëtorë në Shqipëri.
 
Konkretisht, Korça ka numrin më të ulët të papunësisë me rreth 5.1 për qind, si dhe Dibra e Berati që qëndrojnë rreth kësaj vlerë.
Shumica zgjedhin vetëpunësimin.
 
Po.al referuar Instat