Kushtoi plot 1.35 miliardë $, anija më e madhe në botë nis lundrimin

206

Anija më e madhe në botë ka filluar lundrimin e saj nëpër Amerikë.

E njohur me emrin ‘Simfonia e detrave’, kjo anije 1.35 miliardë dollarëshe e flloi udhëtimin e saj nga Miami, transmeton

Nga fotot e publikuara, mund të vërehet se ‘Simfonia e detrave’ është shumë luksoze si brenda ashtu edhe nga jashtë.

Ajo ka rreth 22 restaurante për udhëtarët, dhe më shumë se 40 kafene ku mund të argëtohesh gjatë natës.

Pos kësaj, brenda saj ndodhen edhe mbi 20 pishina.

Ndyshe, kjo anije u prezantua gjatë muajit prill dhe filloi lundrimin në muajin maj.

Teksa, gjatë këtyre ditëve mbërriti në Amerikë për herë të parë