Lagjia Ime, Shtëpia Ime

334

Dhjetra të rinj i janë bashkuar thirrjes ndërgjegjësuese të Ecovolis për të pastura lagjet ku banojnë:

Ngri zërin, përvish mëngët!
Qytetar nuk është ai që thotë se ky qytet nuk është i jetueshëm, por ai që punon ta bëj të jetueshëm! Sot më shumë se kurrë ka nevojë ti japim një dorë qytetit tonë! Sot ka nevojë për qytetarë që ngrenë zërin dhe përveshin mëngët. Kush e do kete qytet duhet ta mbroj dhe mos presi nga ata qe e kane shkaterruar per 25 vite rradhazi. Jemi mjaftueshëm shumë për të bërë ndryshimin që kërkojmë dhe ta arrijmë! Kurajo qytetarë!

lagjjaa

Burimi: Ecovolis