LAJM I MIRE/ Garanci sovrane për familjet e reja që do të marrin kredi për shtëpi

23

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë po punon për një garanci sovrane për të mbështetur familjet e reja që do të marrin kredi për shtëpi në vitin 2023.

Kjo garanci do të shërbejë për të siguruar kredi me normë interesi më të ulët për familjet e reja që do të duan të blejnë një shtëpi.

Blerja e një shtëpie është një prej vështirësive më të mëdha me të cilat përballen sot çiftet e reja. Një hap i tillë do iu vinte shumë në ndihmë mijëra të rinjve dhe jo vetem, në vendin tonë.