Lajm i mirë për qytetarët dhe turistët, nesër hapet një tjetër rrugë e rëndësishme në jug të Shqipërisë

458

Bypassi i Vlorës do të jetë i kalueshëm për automjetet në të 28.8 km e tij nga pasditja e të enjtes.

E gjithë gjatësia e Bypassit të Vlorës mund të përshkohet në vetëm 30 minuta duke anashkaluar trafikun e qytetit, i cili në zonën e Lungo Mares gjatë 3 muajve të verës bëhet kaotik. Në çdo 1.5 kilometër të këtij aksi ka një vendpushim panoramik për të shijuar bukurinë e bregdetit të Vlorës.

Përfundimi i punimeve në këtë aks, do të plotësohet me rrugën Orikum – Dukat dhe më pas me tunelin e Llogarasë, investime që janë në proces.