Lajmi i mirë, hidhen mbi 160 mijë rasate krapi në liqenin e Fierzës

52

Pas hedhjes së rasateve të koranit në liqenin e Ohrit, Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural vijon pasurimin me rasate të të tjerë liqeneve të vendit.

Sot u hodhën rasatet e krapit në liqenin e Fierzës.

Pasurimi i këtij liqeni me krap bëhet për herë të parë pas 15 vitesh.

Në total në Fierzë u hodhën rreth 160 mijë rasate krapi.