LAJMI I MIRË/ Nis vaksinimi i policisë në të gjithë Shqipërinë

17

Në të gjithë vendin nisi sot vaksinimi i uniformave blu, ku deri tani janë vaksinuar 600 policë.

Në total janë 11 800 policë që do të mund të vaksinohen.

Gjatë ditës së djeshme janë kryer 17 023 vaksinime antikovid në të gjithë vendin ndërkohë që nga totali prej 172.486 vaksinimeve të bëra mbi 100 mijë janë gjyshe dhe gjyshër.

Gjithashtu dje nisi edhe procesi i vaksinimit të gazetarëve dhe operatorëve i cili do të vijojë çdo ditë në orën 15:00 në sheshin “Skënderbej”.