Lajmi i mirë/ Njihuni me frutin që prodhohet për herë të parë në Shqipëri, ja ku e gjeni

211

Në Divjakë prodhohet për herë të parë një frut jo fort i njohur për shqiptarët. Bëhet fjalë për frutin e pasionit (maracuja), i cili deri më tani gjendej vetëm në supermarkete.

Dy bujq kanë eksperimentuar për herë të parë frutin, duke e kultivuar, dhe rezultati është fantastik.

Tashmë pritet që kultivimi i këtij fruti të kthehet në traditë. Shihni FOTOT: