Lançohet “Laboratori i Inovacionit 2.0”

291

Sot u lançua “Laboratori i Inovacionit 2.0”, një nismë që synon mbështetjen me fonde dhe ekspertizë të ideve dhe sipërmarrjes rinore në mbarë Shqipërinë. “Laboratori Inovacionit 2.0” është një iniciativë e ndërmarrë nga “CATI Foundation” në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Ministrinë e Ekonomisë dhe Kongresit Rinor Kombëtar.

“Laboratori i Inovacionit 1.0”, ka mbështetur 5 sipërmarrje rinore të suksesshme në qytetin e Shkodrës. Këto sipërmarrje ishin pjesë e panairit të organizuar nga “Beyond Barriers” për të ndarë eksperiencën e tyre me të rinjtë.

15355627_654712498032912_7168401361943231683_n 15267821_654710338033128_3458164517980822448_n 15192682_654710511366444_5992505714198183725_n 15319085_654710558033106_7858134553847975872_n 15380632_654711971366298_1785675296337043660_n