Laprakë, nis asfaltimi i rrugës “Fiqiri Basha”

77

Banorët e rrugës “Fiqiri Basha” në zonën e Laprakës i kanë thënë lamtumirë baltës në dimër e pluhurit në verë. Bashkia e Tiranës ka nisur asfaltimin e kësaj rruge, duke ofruar edhe për këtë lagje gjithë standardet e nevojshme të një infrastrukture urbane.

Pas përfundimit të rehabilitimit të gjithë infrastrukturës nëntokësore, përfshi rrjetin e ujërave të zeza dhe ujërave të bardha, shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit dhe atyre telefonike, ndërmarrjet e Bashkisë së Tiranës kanë vijuar punën për ndërtimin e gjithë infrastrukturës sipërfaqësore, asfaltim, ndriçim dhe sinjalistikë.