Lezha së shpejti me një qëndër shëndetësore multifunksionale

255

Bashkia Lezhë në bashkëpunim me shoqatën humanitare “Operae life” organizoi sot inaugurimin e punimeve për ndërtimin e “Qendrës shëndetësore të gruas dhe fëmijës”.
Brënda muajit shtator të vitit 2017, Lezha do të ketë një qëndër shëndetësore multifunksionale që do t’i vijë në ndihmë e trajtojë në vijimësi shëndetin e gruas e fëmijës e cila për nga dimensioni, cilësia dhe fokusi i veçantë përbën një zhvillim real për zonën tonë.
Korrektësi në raport me kohën, realizim i plotë i projektit, sa më afër grave, nënave e vajzave si dhe fëmijëve – mbetet qëllimi ynë i përbashkët.

13256162_979158708871305_8196678066225357926_n mod 13322066_979158745537968_8953513947133053155_n mod 13227220_979158845537958_8159460434782746744_n 13330966_979158792204630_8512007778654179622_n 13331010_979158902204619_7345874306509567277_n

Burimi: Bashkia Lezhe fb