Lezhë, aktivitet i veçantë për përsonat me aftesi të kufizuara

224

Qendra e Zhvillimit Ditorë në Lezhë falë bashkëpunimit me disa biznese si dhe në vazhdën e ndihmës së fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe të Ditës Ndërkombetare të Personave me Aftësisë të Kufizuara, ka krijuar një atmosferë të ngrohtë për dhjetra persona të kësaj qendre.
Ky aktivitet kishte si synim krijimin e një mundësie për të rritur më tej ndërgjegjësimin ndaj përsonave me aftësi të kufizuar.

15349685_1146913235429184_2669829888730521834_n 15355830_1146913088762532_5185469949548984139_n 15380498_1146913172095857_5040075641920758015_n 15326610_1146913222095852_5495927924442635287_n 15380791_1146913072095867_2190605225895551519_n