Lezhë: Festohet 613 vjetori i lindjes së Gjergj Kastriotit-Skenderbeu

327

Bashkia Lezhë organizoi një aktivitet të vecantë në përkujtim të 613 vjetorit të lindjes së Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastrioti-Skenderbeu dhe Vitit Jubilar.

Vargje kushtuar atdheut, këngë lirike dhe kumtesa mbi Skenderbeun u sollën me mjaft mjeshtëri nga artistë lezhjanë.