Lista/ Njihuni me vendburimet aktuale të arit në Shqipëri

68

Shqipëria eshte e pasur me burime te shumta natyrore, ku nje vend te rendesishem ze ari, magnezi dhe bakri.

Po ku ka me shume ar?

Më poshtë lista e vendburimeve të arit:  

-Mirditë/Zona e Bukëmirës-Simon

-Përmet

-Kuçovë-Berat-Gramsh/Zona e  Mendrakës-Lumi i Tomorricës

-Mirditë/Zona e Kaçinarit

-Librazhd/Zona Babje/Ar

-Mirditë/Zona Kthellë e Epërme