Majlinda Bregu, shqiptarja e parë që merr drejtimin e një institucioni të BE-së

181

13 vende të Europës Juglindore i bashkon institucioni më i rëndësishëm siç është Këshilli për Bashkëpunim Rajonal!

Majlinda Bregu ka marrë detyrën zyrtarisht sot në Sarajevë. Zonja Bregu nis punën në Janar të vitit 2019 dhe ajo është gruaja e para shqiptare që do të drejtojë një institucion me peshë të BE-së.