Majlinda Kelmendi, 50 mijë dollarë shpërblim nga Federata Ndërkombëtare

283

Kampionia olimpike Majlinda Kelmendi i gëzohet një shpërblimit të madh. Ajo shpërblehet me 50 mijë dollarë shtesë nga Federata Ndërkombëtare e Xhudos (IJF).

IJF i ka shpërblyer me nga 50,000 dollarë shtesë 14 atletët që gjatë vitit 2016 zunë vendet e para në botë. Kjo është diçka e jashtëzakonshëm dhe që e bënë të lumtur edhe vetë xhudisten Majlindën.

Me këtë shifër janë shpërblyer shtatë xhudistë meshkujt e shtatë femra. “Ky është një moment i madh për të gjithë atletët e nivelit të lartë duke përfshirë edhe veten time” tha Kelmendi.

Burimi: lexo.al