Mediat Sllovene sugjerojnë bregdetin shqiptarë si destinacion turistik

244

Portali ”Moj Malec”, përmes një artikulli, ka konsideruar Shqipërinë si një xhevahir të pazbuluar turistik. Në artikull përmendet fakti se Shqipëria ka plazhe si ranore dhe shkëmbore të cilat janë akoma të egra dhe të pashfrytëzuar. Përveç bukurive natyrore, në artikull, thuhet një tjetër arsye pse ja vlen të vizitohet Shqipëria është dhe kostoja e ulët.

13321977_10153903585693884_4380050551999682363_n

13428384_10153912982463884_5275440759169432981_n