Tiranë, merr formë Xhamia e Namazgjasë

436

Pas dy katedraleve po merr formë Xhamia e Namazgjasë këtë prag Bajrami. Shtëpi për besimtarët, por dhe aset për qytetin me parkingje, bibliotekë, muze e salla moderne.

13606828_10154325938956926_2544387844499082513_n 13606762_10154325938016926_6362094606606277500_n 13537785_10154325939351926_3942632925518108995_n 13567002_10154325938946926_482243378234816947_n13567287_10154325938281926_4032684377993055573_n13599942_10154325938686926_7342768610361561474_n