Mësuesja në pension regjistron në audio 36 libra

335

audiobooksKa periudha të vështira në jetë, kur njeriu mund të ketë nevojë për një dado, apo një gjyshe që t’i lexojë diçka për t’i ngritur moralin. Me këtë qëllim, Violeta Volumi, dikur një mësuese e sot një pensioniste, ka regjistruar 36 libra në versionin audio, të cilat i ofron pa pagesë për të gjithë lexuesit.

Librat gjenden lehtësisht “online” dhe shkarkohen pa pagesë, ndërsa vet Violeta mirëpret të tjerë vullnetarë çdo ditë në stendat e Panairit të Librit, që t’i bashkohen nismës së saj.

Burimi: Top Channel