Ministria e Bujqësisë shpall 38 vende pune, apliko nëse je nga këto 3 qytete

263

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ka shpall 38 vende vakante për inspektor veterinar në tre qytete të vendit.

Duke plotësuar strukturën e Autoritetit Kombëtar të Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve shkon në 453 numri i veterinerëve zyrtarë të shërbimit dhe veterinerëve të kontrollit në të gjithë territorin.

Nese jeni nga Elbasani, Shkodra apo Vlora ju mund të aplikoni deri me 26 gusht.