Mjeku hematolog Agron Veizaj, 45 vite në shërbim të qytetarëve të Skraparit

10

Mjeku hematolog Agron Veizaj prej 45 vitesh është në shërbim të qytetarëve të bashkisë Skrapar.

Shprehet mirënjohja për doktor Agronin dhe stafin mjekësor të Spitalit Bashkiak Skrapar, të cilët u shërbejnë çdo ditë 17 mijë banorëve të zonës.

Në Spitalin Bashkiak të Skraparit ofrohen shërbime në: Pediatri; mjekësi interne; patologji; urgjenca; obstetri-gjinekologji, poliklinika e specialiteteve; shërbimi i laboratorit; shërbimi i radiologjisë; i kabineteve të kardiologjisë, të sëmundjeve të brendshme, fizioterapi, mikrokirurgji dhe farmaci.

/ata.gov.al