Mjeku lë Gjermaninë për të dhënë kontribut në Shqipëri

205

Janë të shumtë mjekët shqiptarë të diplomuar jashtë vendit, të cilët po vendosin të rikthehen në Shqipëri për të kontribuar në shërbimin cilësor në sistemin shëndetësorë.

Një ndër to është Nikolin Koliqi i cili ka ushtruar profesionin e tij si mjek në Gjermani për 3 vite. Ndërkaq, ai është rikthyer në Shqipëri dhe aktualisht punon si pediatër në qendrën shëndetësore nr. 4 në Tiranë.

Disa nga mjekët që janë rikthyer janë Bianka Shima, Martin Mano e shumë të tjerë.