Mozaiku i Tiranës do të kthehet në destinacionin më të vizituar në Tiranë

0

Me përfundimin e Mozaikut të Tiranës do të kthehet në një destinacioni më të vizituara të kryeqytetit.

Përmes një postimi në Facebook, thuhet se në këtë muze do të zbulohen copëza të historisë përmes mozaikëve dhe antikitetit.

/lexo.al