Tirana me plot mundësi argëtimi për fundjavë

340

Bashkia Tirana ofron këto mundësi argëtimi për qytetarët e Tiranës këtë fundjavë:

Finalen Euro 2016 ‪France – ‪Portugali dhe kampionatin e Beach Voley te ‪TiranaFanZone. Shfaqjen e filmit ‘Human’ te Reja.al dhe filmin Bota në Cinema Under The Stars – Tirana. Pedalim me familjen tek Kopshti Zoologjik etj.

13592605_10154338300016926_5378385929002267473_n 13600132_10154338266546926_7387983314061228033_n 13606762_10154338271721926_7584372692759444858_n 13626434_10154338298421926_7519269769248539900_n 13654325_10154338266606926_5785831863737110322_n