Veprat e Naim Frashërit “online”

372

naimfrasheri

Në 170 vjetorin e lindjes së Naim Frashërit, një prej figurave më të rëndësishme të rilindjes kombëtare shqiptare, Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë ka vendosur të dixhitalizojë të gjithë veprën e tij. Vepra e tij e plotë mund të shkarkohet dhe të shfletohet online në faqen e Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë, www.bksh.al