Ndihma e parë: Si të veproni në rast goditje nga i nxehti, 7 këshilla nga ekspertët

Parandalimi i dëmtimeve nga i nxehti: – Evitoni ekspozimin në diell nga ora 11:00 – 17:00, sidomos për fëmijët dhe të moshuarit. – Ambienti të jetë i freskët dhe ajrosur mirë. Të vendosen perde të errëta në dritare që janë të ekspozuara ndaj rrezatimit të diellit. – Të pihen sa më shumë lëngje, kryesisht ujë. … Continue reading Ndihma e parë: Si të veproni në rast goditje nga i nxehti, 7 këshilla nga ekspertët