Ndriçohet kalaja e Beratit (Fotot)

4
Në kalanë e Beratit, një ndër pikat kryesore turistike të qytetit tashmë është zgjidhur problemi i ndriçimit.
 
Tashmë ka përfunduar instalimi i dritave të cilat i shtojnë më shumë hijeshi këtij vendi, i cili mbart histori dhe ka vlerë për qytetin e Beratit si dhe është një ndër destinacionet e preferuara dhe nga turistët e huaj.