Në 2019 përgjysmohet koha e marrjes së pasaportave

0
64

Sipas të dhënave, në vitin 2009 shumë shqiptarë që jetojnë jashtë vendit janë pajisur me pasaportë biometrike. Kjo do të thotë që vitin tjetër këto pasaporta skadojnë, si pasojë e afatit 10-vjeçar që ato kanë.

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme në bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme dhe me kompaninë që prodhon pasaportat po punojnë për ta menaxhuar sa më mirë këtë proces.

Synimi ynë është për ta përgjysmuar këtë afat kohor. Sot për sot është 4 deri në 8 javë dhe do bëhet nje-dy javë