Në Shqipëri, më shumë të shëruar se të infektuar. Janë shëruar 45% e pacientëve me Covid-19

162

17 pacientë me Covid-19 janë shëruar në 24 orët e fundit duke e çuar numrin e të shëruarve në 182, ose 45 për qind e të gjithë të infektuarve të identifikaur në Shqipëri.

Mes të shëruarve të fundit është një infermier nga Tirana—deri tani, janë shëruar 28 prej 41 mjekëve dhe infermierëve të infektuar.

Prej disa ditësh, numri i të shëruarve ditorë është më i lartë se ai personave të rinj të identifikuar me Covid-19 në 24 orë.