Nëse keni ide, një mundësi e mirë për t’i dhënë ngjyra Tiranës

460

Në kuadër të rijetësimit të fasadave të qytetit të Tiranës Ndërmarrja e Dekorit – Bashkia Tiranë lajmëron të gjithë piktorët, artistët vizualë dhe studentët e arteve figurative të depozitojnë pranë zyrave tona idetë e tyre për pikturimin e fasadave të qytetit. Afati i fundit i dorëzimit është data 28 shkurt 2018.

Ndërmarrja e Dekorit – Bashkia Tiranë
Adresa
Rruga ’Murat Toptani’, Pedonale
Tiranë
Email: [email protected]