Nis fushata 1-javore “Ta pastrojmë Drinin që na bashkon në Kukës”

295

U hap në zonën e Kënetës, në afërsi të fshatit Bushat të Njësisë Adminsitrative Bicaj, fushata 1-javore “Ta pastrojmë Drinin që na bashkon në Kukës”, e cila do të zgjasë deri me 10 Tetor 2016.

Kjo fushatë zhvillohet në kuadër të Projektit CRESSIDA të mbështetur nga Agjencia Amerikane e Mjedisit EPA, zbatuar nga Qendra Rajonale e Mjedisit dhe Organizata për Lëvizje të Qëndrueshme Urbane.

Projekti CRESSIDA përfshin bashkitë e Kukësit dhe të Dibrës në Shqipëri, si dhe Komunën e Gjakovës e Istogut në Kosovë dhe synon trajtimin e problematikës së mbetjeve urbane përgjatë lumit Drin.

14433005_1105417022861133_3417043284201634037_n 14520335_1105419736194195_3163315879130672875_n 14520375_1105416269527875_5370349625190335789_n 14570493_1105414042861431_8100043272313894715_n 14572223_1105414802861355_2888526520683576976_n 14595579_1105414882861347_5081356778773803368_n14457553_1105419752860860_3722879758966690443_n