Nis rehabilitimi i rrugës Rragam-Sheldi në Shkodër

93

Me një investim të bashkisë së Shkodrës ka nisur rikonstruksioni i rrugës Rragam- Sheldi në njësinë administrative Guri i Zi si një nga rrugët që ka pasur nevojë për rikonstruksion.

Ndëryrja konsiston jo vetëm në rikonstruksionin e rrugës dhe shtrimin me asfalt, por edhe kullimin e tokave dhe mbrojtjen e tyre nga gërryerja.