Një dekorim zyre ndryshe

523

Për disa nga ne, zyra është ambjenti ku ne kalojmë shumë kohë. Madje mundet që në zyrë mund të kalojmë më shumë kohë se në shtëpi. Për rrjedhojë, është shumë e rëndësishme të kemi një zyrë dhe ambjent kreativ, në mënyrë që të ndihemi komod dhe të jemi sa më produktiv në atë që bëjmë.

Ndërkohë, një nga piktorët e Drejtorisë së Dekorit tek Bashkia Tiranë, z. Lulzim Myrtaj, ka një projekt shumë interesant dhe të veçantë, ku përmes pikturave murale, zyra do të duket under construction.