Një kënd i ri lojërash për fëmijët e Vaqarrit

67

Një kënd i ri lojërash për vogëlushët e zonës së Vaqarrit.

“Luaj Tirana”, projekti pilot që u nis nga Bashkia e Tiranës në fillim të 2016-ës, i riktheu fëmijëve të shumë lagjeve mbi 41 hapësira lodrash e sporti falë një pune në skuadër.

Projekti pilot “Luaj Tirana” po shtrihet në çdo lagje për të afruar vogëlushët me lojërat rekreative dhe jetesën aktive.