”Një pjatë me dashuri”, mensa sociale ku mund të kontribuosh edhe ti

335

”Një pjatë me dashuri” është një tjetër projekt social organizuar nga Ecovolis. Ky projekt ka për qëllim sigurimin e një vakti për njerëzit në nevojë. Kjo do të realizohet përmes një mense sociale e cila do të jetë e hapur 2 herë në javë dhe do të ofrojë ushqim për 300 familje në nevojë. Mensa e parë u hap me 7 tetor, dhe iu shërbye 100 përsonave. Kjo tregon që shqiptarët dinë të solidarizohen. Kushdo që ka dëshirë të dhurojë, të gatuajë apo të ndihmojë mund t’i bashkohet kësaj nisme përmes aktivistëve të Ecovolis. Kjo është formë e mirë e të dhuruarit dashuri.

14446049_1325022544184305_6905422214949376470_n14492382_1325023487517544_6558997873659205715_n14516554_1325022377517655_2887726170163286207_n14563350_1325022850850941_3951907410207211357_n14570408_1325022387517654_8397667507369850628_n14570446_1325022534184306_251057944145621900_n14570446_1325024254184134_8576576036626793092_n14572872_1325022770850949_6142161779361588022_n14591833_1325024177517475_3382308884127525211_n14606473_1325022937517599_1604994817067601212_n14606530_1325022374184322_8846980862358079774_n14570317_1325022920850934_2619763639685961710_n

Burimi: Ecovolis fb