Një shqiptare si një ndër gratë më me influencë në SHBA

220

Revista e njohur amerikane “Housingwire” ka renditur shqiptaren Tereze Gegaj, si një nga një ndër gratë më me influencë për vitin 2018.

Arritjet e Gegaj janë kthyer në frymëzim për gratë amerikane, ç’ka nuk kanë ngurruar ta vlerësojë atë edhe si një ndër gratë më me influencë për vitin 2018.

Kështu, Tereze Gegaj nënkryetare e shërbimit të klientit në United Wholesale Mortgage (ShBA), po e kthen UWM në një nga kompanitë më të preferuara në mbarë vendin për besnikërinë dhe kënaqësinë ndaj klientëve. Kjo kompani operon prek kohësh në tregun amerikan duke i dhënë më shumë zë biznesit, individit dhe parasë. Nën udhëheqjen e Gegajt, UWM-ja një kompani me kohë të plotë dhe një nga më të lartat në vend, ka rritur vlerën e jashtme neto deri në 91%.

Gegaj ka qenë forcë e madhe për rritjen e popullaritetit të UWM. Ajo ka shtyrë përpara një numër iniciativash për kënaqësinë e klientit, të tilla si që asnjë Postë Zanore pa përgjigje; implementimi i një platforme feedback për klientët; dhe programi “Make It Right”, i cili u lejon anëtarëve të ekipit të shërbimit të klientit të kenë më shumë gjasa për adresimin e shqetësimeve të klientit.

Gegaj, gjithashtu implementoi një mentalitet të konsumatorëve dhe aftësi të mprehta të shërbimit në ekipin e shërbimit të klientit UWM.

Shumë nga përpjekjet e Gegaj janë të drejtuara drejt sigurimit të blerjes ndaj klientit dhe duke i bërë ata të ndihen të vlefshëm. Për shembull, ajo nisi një nismë për të inkurajuar anëtarët e UWM për të festuar momentet dhe fitimet e klientëve. Për më tepër, ajo po e shtyn për zhvillim idenë nëpërmjet platformës Broker Brilliant Idea.