Njihuni me Andrean dhe Fabion, binjakë por të lindur në vite të ndryshme

117

Duket si e pamundur kur e mendon fillimisht, por eshte e vertete.

Dy binjakë në Bari kanë lindur në ditë dhe në vite të ndryshme.

Bëhet fjalë për dy binjakët, Andrea dhe Fabio, të cilët lindën njëri në minutën e fundit të vitit 2018, ndërsa tjetri në minutën e parë të viti 2019.

Edhe pse binjakë, sipas dokumentave njëri prej tyre është një vit më “i madh”, ndërsa tjetri më “i vogël”.