Njihuni me fermerin nga Patosi që eksporton për tregun e Danimarkës

138

Ferrik Rama është një nga fermerët e suksesshëm në fshatin Zharrëz, njësia administrative Zharrëz, bashkia Patos, i cili prej disa vitesh së bashku me familjen e tij është kthyer nga Amerika dhe është angazhuar e punon me përkushtim e profesionalizëm në fermën e tij.

Ky eshte nje shembull i suksesshëm,pasi fermeri kultivon me destinacion tregun e huaj, kryesisht Danimarkën, duke garantuar shitjen e prodhimit me kontratë shitje.