Njihuni me Ilirin, mjeshtrin e shtëpive prej druri (FOTOT)

62

Shtëpitë prej drura janë mjaft të preferuara për qytetarët. Janë ekologjike, montohen shpejt dhe mund të çmontohen gjithashtu.

Ato janë shumë të kërkuara edhe në Shqipëri dhe kohët e fundit disa subjekte merret me këtë biznes.

Njëri prej tyre është edhe Iliri. Pas eksperiencës së ndërtimit të pallateve, ai kaloi tek shtëpitë prej druri.

Kërkesat nuk i mungojnë, ndërsa porosinë e fundit e ka marrë nga Gjermania.

Gjatë gjithë kohës e shoqëron i biri, të cilin po e përgatit si pasuesin e një biznesi me qëllim trashëgimin e traditës familjare./Përgatiti PO.AL