Njihuni me kampionin 14 vjeçar shqiptar në Taekwondo

224

Orseld Shkalla është vetëm 14 vjeç dhe ushtron artet marciale që kur ishte 5 vjeç.

14-vjeçari numëron dhjetëra medalje si brenda, por edhe jashtë vendit nëpër turnetë e zhvilluara të këtij sporti, gjithsej 15 medalje ari dhe rreth 40 medalje gjithsej.

Në 14 shtator e pret një tjetër turne i rendësishëm, nga i cili synon të sigurojë rripin e zi me ekipin e “Tirana TAEKWONDO”.

Burimi: Top Channel