Njihuni me makinën më të vjetër në Kosovë

199

Me vula të Hitlerit, njihuni me makinën më të vjetër në Kosovë.

E prodhuar në vitin 1936, kjo makinë është sjellë dhe është restauruar në Kosovë.

Kjo veturë pronë e familjes Husaj gjendet në fshatin Nabergjan të Pejës.

Ky lloj i makinës është prezantuar në Berlin në vitit 1935.

Emrin Olimpia e ka marrë për nder të lojrave olimpike të mbajtura në vitin1936 në Berlin.