Njihuni me qytetin më të lumtur në botë, nuk është as në Europë dhe as në Amerikë

59

Sipas një sondazhi të kryer nga “Times Out” dhe “Tapestry Research”, qyteti më i lumtur në botë ndodhet është Melbourn i Australisë. 15.000 njerëz u intervistuan për këtë sondazh në 32 qytete të mbarë botës. Ata u pyetën për ushqimin, pijet, kulturën, takimet dashurore, udhëtimin, jetën në komunitet, etj.’

Përfundimi ishte se qyteti më i lumtur në botë është Melburn, në Australi. Plazhet, parqet publike, restorantet e larmishëm dhe moti e bëjnë një nga vendet më të përkryera për të jetuar, gjatë gjithë vitit.