Njihuni me super nënën, adopton gjashtë fëmijë me aftësi të kufizuara

90

Ashtu siç e ka emrin, ashtu mund të përshkruhet edhe veprimi i saj. Hope (Shprese) Feliciano ka adoptuar gjashtë fëmijë me aftësi të kufizuara.

Me këtë veprim ajo ka dashur që të ju ofrojë një shtëpi dhe familje të ngrohtë këtyre fëmijëve

Hope është e martuar dhe ka tre fëmijë biologjik por ajo që nga fëmijëria ka ëndërruar të adoptojë fëmijë.

Fëmijën e parë e kanë adoptuar në vitin 2005 pas një procedure të gjatë.

Nje gjest fisnik i kesaj nene