Njihuni me vajzën nga Elbasani që punon në gomisteri dhe që na jep të gjithëve një mësim të mirë

178

Puna është nder. Nuk ka rëndësi se çfarë bën, por pasioni me të cilin i bën gjërat. Steriotipat, punë për burra dhe punë për gra nuk duhet të ekzistojnë.

Sepse ka punë dhe dashamirës të punës

Kjo vajzë nga Elbasani quhet Xhoi dhe ka zgjedhur të bëjë një punë që zakonisht e bëjnë vetëm burrat.

21 vjeçarja punon në gomisteri.

Shembull frymëzues për këdo. Mos i thuaj jo punës! Jeto i lirë!